Halvklar design

Nu har jag, konstigt nog, lagt dit den nya designen. Ni kanske ser att jag inte har kommit långt alls? Och den är i princip likadan som innan. Men det ska fixas. Har gjort lite med länkarna iallafall och en bild som byter färg när man drar pilen över den, testa vettja!
Men det är fet text i länkarna, jag vet inte hur man får bort den! Hjälp. Och alla kategorier är typ borta och jag orkar inte göra om ikväll.

Nu ska jag sova. Orkar inte tänka på bloggen mer idag, hehe. Pusshejs.


Inget mer godis!

Efter den här söndagen klockan 00.00 så ska jag inte äta godis mer än en gång i veckan. Den här veckan har verkligen varit extrem. Det är helt vidrigt hur mycket sötsaker jag har ätit (remember att jag vann 15 marabou också!).

Så nu är det STOPP med det.
Sitter och äter chips och dricker cola nu, bara för att liksom. Nej, men något fint avslut måste man väl ha!
Nu ska vi se hur det här kommer sluta.


Canon EOS 400D, I love you.


1:a advent

Jaa, idag är det första advent. Det märkte jag av att mamma kom inspringande i mitt rum och började peka på mina två adventsljusstakar (som låg i varsin kartong på bordet) och sa/skrek:
"Har du inte ställt upp dem i fönstret ÄN!?"
"Nix."

Det slutade med att mamma plockade upp dem själv och mumlade något om att man faktiskt ska börja pynta på första advent..

  


Potatis-penna

Har suttit i stort sett hela dagen (från klockan tre) och försökt att skriva mina tre uppsatser som ska vara klara till onsdag.
Men mina ögon vägrar läsa i den där äckliga boken, och jag överlever utan att göra det, ärligt talat. Så jag får göra alla tre imorgon istället för snart är det Gossip Girl!

Jag har varit på stan en snabbis idag med Amanda. Vi var inne på billighetsaffären hela tiden, vadheterden? Typ.. Eurostore kanske? Ja, men iallafall, jag köpte tre pennor. Jättesöta, typ barnpennor, men sån är jag.


Aww. Små chips i också :D

NU ÄR DET GOSSIP GIRL! Pussochkram - skumbanan!

Trött

Sitter framför tv:n och kollar på Idol. Helt ofixad, osminkad, oborstad i håret och allt. Ni förstår väl att jag inte känner mig så fräsch.
Kom nyss in från kaninerna. Hanen har rymt två gånger redan imorse och jag har ingen aning om hur han kommer ut. Jättejobbigt så nu sitter alla kaninerna inne i burar.

Idag ska jag skriva på mina tre uppsatser om djurkunskap, men inte förrän vid klockan tre ungefär. Amanda tvingar med mig ner på stan idag för att kolla på julskyltningen eller vad det är.
Men först ska jag se klart Idol. Jag är värsta tönten! Kollar alltid på fredagar och sen reprisen på söndagar.


Hejdå kompisar!

Utlämnad

Såg ju den filmen med skolan i fredags. Såhär står det på www.filmtipset.se:
"Vad skulle hända om någon du kände bara försvann? Den tanken blir verklighet för gravida Isabella när hennes make, med utländskt påbrå, misstänks för att vara terrorist.
Han grips på en flygplats och förs bort, försvinner utan ett spår. Medan Alwar El-Ibrahim genomgår allt tuffare förhör om saker han inte känner till, startar hans fru en egen utredning kring vad som kan ha hänt."



Den var inte såå bra, men den duger. Jake Gyllenhaal var med och han är ju en av världens bästa skådespelare enligt mig själv. Så jäkla cool.

Kajsa och My

Är med Kajsa och My nu. Vi har sett på Harry Potter och den flammande bägaren (som förövrigt är ganska pervers, heh) och Hairspray.
Sitter med min snygga badmössa på huvudet och försöker se lycklig ut. Det går sådär.


Kajsa rockar loss med mössan :) Ha en trevlig kväll.

Rolig kväll

Var med Anniela till klockan halv 3 igår. Det var roligt, som vanligt.
Först kollade vi på Idol (jag satt och snyftade, heh) och skrattade ihjäl oss åt hon som skrek när Johan satte sig ner. Och sen Fredag hela veckan, det var.. ganska kul.
Gillar inte såna program men när man kollar med Anniela så blir det kul. Hon skrattade så hon grät när de hade dragkamp med strumpbyxor på huvudet,
"Obs. Du riskerar grisnäsa för RESTEN AV DITT LIV.".

Sen var det Idol-finalen. Jag var så jävla nervös, visste inte om Robin skulle gå vidare eller inte. Men när han satt säkert och fick bilen, åååh, det var helt sjukt vad glad jag blev! Men tyvärr så åker han nog kanske ut nästa gång. Kevin kommer vinna iallafall :)
Och Johan åkte ut. Det var riktigt bra.


[jagochmingerbilTara]

Efter Idol gick vi upp på mitt rum och lyssnade på musik. Det slutade med att vi stod och dansade till olika låtar och så. Vi skämde ut oss för pappa, haha! Vi har det inspelat så kanske lägger ut det på youtube om vi vågar.

Idag ska jag vara med Kajsa (och Anniela?). Nu ska jag ner och duscha! Kanske uppdaterar något under dagen.
Puss.

I skolan

Står i skolan med David nu. Ska snart ha spanska och prata massor. Inte så taggad.
Men sen slutar jag och då ska jag cykla hem och vara med Anniela :)
Ha det bra.

Skolbio

Om 5 minuter ska jag gå ut till kaninerna och sen ska jag cykla till stan för att se på bio med min skola.
Vi ska se på filmen "Utlämnad". Vissa säger att den är skitdålig, vissa säger att den är bra och andra säger att den är obehaglig (som alla andra skolfilmer. man blir ju deprimerad..).
Men iallafall, jag ska möta upp Amanda och sitta bredvid henne om man får. Hääärligt.

Jag har fixat några grunder i bloggdesignen nu. Jag har inga bra bilder så jag ska fota några (läs; mindre bra) bilder idag.
Designen kommer bli ganska lik den nuvarandra. Lite andra färger och så bara. Bakgrundsfärgen har blivit lite ljusare, länkarna har delats upp i olika kategorier m.m.
Härligt att jag äntligen har kommit igång iallafall! :D



Nu ska jag ut! Och idag är det Fredag! YES!
Pusshej.

Ojojoj..

Haha. Härligt! Jag råkade komma åt en knapp så att allt typ återställdes. Men jag fixade lite av det iallafall.
Håller på med den nya designen nu. Det går långsamt framåt men förhoppningsvis så kanske jag blir klar till helgen. Orkar inte skriva mer, ville bara berätta varför det ser konstigt ut...

Puss!

Ny design?

Vet ni vad? Eftersom att jag inte har några läxor till fredag så ska jag försöka ta tag i designen (äääntligen..). Har några idéer till själva grunden iallafall! Ingen bra header än så länge, men det ska fixas!

NICE.

Kemirapport

Godkväll! Nu ligger jag här, som vanligt, med datorn på magen och musiken i öronen (Jason Mraz - Wordplay just nu).
Men istället för att roa mig så skriver jag min kemirapport. Det är grymt tråkigt. Vi har matteläxa, engelskaläxa och jag har kemin också, till imorgon. Ingenting till fredag vad jag vet! :D Happy.

Har varit med Anniela en snabbis idag. Först cyklade vi till LidL (hon cyklade, jag satt bakom) sen åkte vi hem och läste FRIDA. Kan inte leva utan den tidningen. Vi har sjungit som vanligt, slagits som vanligt (Tack mamma! "Anniela, du får slå henne om du vill."...) och suttit och dreglat i tidningen.
Vi har tjaffsat om Zac och dom också, men det behöver vi ju inte nämna :)



Tråkigt och ovärt inlägg.

Tisdag och pluggar

Nu har jag tagit en liten paus ifrån pluggandet (hästkunskap, har prov imorgon. Ungefär 10 000 sidor anteckningar som vi ska kunna. Så drygt. Har även 3 uppsatser att skriva men gör nog dem till nästa vecka istället, om jag inte hinner idag.)
Sitter i sängen med datorn och gerbilerna busar runt som vanligt. Inget nytt att skriva om iallafall, haha.

Idag hade jag slöjd. I ungefär tre timmar. Det var hemskt. Trots den långa tiden så hann jag bara nåla fast min skiss till en PLATTFISK som jag ska göra. Nästa vecka ska jag kämpa iallafall, heheh.
Har varit hos kaninerna en snabbis. Så tråkigt på vardagarna för jag hinner knappt vara med dem alls. Menmen.

Nu ska jag fortsätta. Skriver nog ett godnatt-inlägg sen, eller så skriver jag nästa paus (varje halvtimme).
Idag är det Desperate Housewives! Pussälskarer.


Jag och Ella.

(Ni kanske har märkt att jag har gjort så att mitt namn står där uppe? Bättre det än ingen header alls).

En till lista

Din bästa tjejvän: Kajsa, Amanda och Anniela.
Din bästa killvän: Davito.

Din favorithobby: Mina djur och fotografering.
Din favoritkändis: Zac Efron! Och Matt Prokop.
Ditt favoritdjur: Kaniner och gerbiler.
Din favoritbok: Vet ej. Men just nu läser jag 1:a Harry Potter och Nicole Richie's "Sanningen om diamanter".
Din favoritfilm: Mamma mia, What Happens in Vegas och HSM3 tror jag.
Din favoritlåt: Har ungefär 50 favoritlåtar.

Din största dröm: Just nu? Det vore verkligen underbart att få starta gerbiluppfödning i liten skala, eller bara ha en liten flock. Min andra dröm är att få åka till LA.
Men det jag önskar mest är att farfar ska bli frisk.

Jag överlevde

Ja, jag överlevde redovisningen. Skakade så att jag inte kunde läsa, tappade nästan rösten och sa inget vettigt alls. Kollade inte ens upp på alla personer som man skulle göra.. Men ja, jag kan inte göra det bättre än såhär.
Har världens skräck för att stå inför folk men jag är ändå ganska nöjd över att jag gjorde det. Det kanske blir bättre med tiden, kanske inte. Jag är iallafall glad att det är över. Alla var jätteduktiga och berättade skitmycket fakta, medan jag bara mumlade på om harar bara. Minns inte en enda grej. Allt som jag hade kunnat 10 minuter innan var helt borta.
Därför kunde jag inte kolla upp från pappret med stödorden.
Nu är allt lugnt ett tag till :)

Har fortfarande jättesvårt att andas. Vet inte varför. Har gått och.. vadheterdet.. typ "dragit" efter luft eller vad man ska säga.. Idag fick jag blodsmak i munnen också. Måste kolla upp det snart för det är jättejobbigt och inte så kul att man inte vet varför.


Ser ganska läskig ut på bilden. Aja.
Hasta la vista!

Arg och sur

Vet inte vad jag ska ta mig till med bloggen alltså. Designen är helt knäpp. Jag har försökt gjort en header idag men ja, det blev inte så bra. Ska försöka fota nya kort i veckan!

Det här inlägget är 100% onödigt. Sitter och pratar på msn med Kajsa, smsar med David och Josefine, beundrar mina snygga kläder (dagens outfit; pyjamas-tröja XXL, tjocksockar och långkalsonger. Snyggisch.).

Har panik. Orkar inte. Vet inte vad jag ska göra. Vill hoppa av gymnasiet. Vill sova hela veckan. Vill ha massor av kameragrejer så jag kan ta kort så jag kan fixa bloggen så ni kanske kan läsa utan att få ont i ögonen. Vill ha två tjocka gosiga gerbiler så att jag kan påminnas om Laila och Diddlina (miss you..). Vill ha godis och vill ha LOV.

Det är mycket man vill ha här i livet.
Nu ska jag ut till mina fluffbollar. Sen ska jag läsa Harry Potter så att jag kanske blir lite gladare. Herregud. Förlåt för ett tråkigt och argt inlägg men jag behövde rasta fingarna på tangentbordet.

PÅ LÖRDAG SKA JAG VARA MED KAJSA! LÄNGTAR REDAN.

Söndag och plugg

Idag ska jag plugga, massor av läxor har jag!

 Mattehäfte till imorgon, 4 sidor (har prov imorgon.)
 Rapporten. Ska göra en powerpoint med bilder och öva (kanske.). Redovisning imorgon och om ni inte visste det så har jag världens scenskräck och kommer tappa rösten.
 Kemirapport till tisdag (glömde böckerna i skolan!)
 Hästprov på onsdag. Helt ovärt och jag var ju sjuk förra gången så jag har missat massa anteckningar, ska nog få skriva av David imorgon.
 Djurkunskap på onsdag. Tre sidor ungefär, fakta om tre djur (dvs. ko, gris och valfritt). Man ska berätta ur deras liv liksom sen muntlig redovisning.

SUCK.


Önskelista

Nu har jag bytt nagellack, försökt plugga, börjat skriva en berättelse, gosat med gerbilerna, smsat, kollat lite på film och nu lyssnar jag på musik.
Intressant inlägg, hmm. Jag är helt enkelt för trött. Gick upp ganska tidigt idag. Runt tio eller elva, Anniela sov fortfarande när jag åt frukost och var ute hos kaninerna. Haha.

Önskelistan:
Tre hårda klappar:
1. Dator.
2. Kameraobjektiv, tele- eller macro.
3. Batterigrepp.

Tre mjuka klappar:
1. Två gerbiler.
2. Kläder.
3. Mjuka sedlar, heheh.

Tre viktiga klappar:
1. Objektiven.
2. Och gerbilerna.
3. Och datorn/batterigreppet ;)

Jag ska försöka sticka ett täcke till min kanin Myra till jul. Vi får se hur det ska gå.
G O D N A T T


Två bilder på Anniela

 
Till vänster; Anniela och hennes snygga kläder, till höger; Anniela "sover".

Bilden till vänster har jag laddat upp (det ser helt konstigt ut i hennes ansikte), Anniela har laddat upp den till höger. Ni ser skillnaden på kvalitén? Det är så irriterande att det inte fungerar på min dator... Och så sorgligt - jag älskar ju att ladda upp bilder.
Ska verkligen försöka spara ihop till en BRA dator nu.

Så mycket snö

Det var världens snöstorm igår så nu är det ganska mycket snö ute, jättemysigt för jag älskar verkligen snö.

Jag har varit med Anniela idag. Vi såg en film på morgonen när vi åt frukost, sen har vi städat mitt rum (hon mest!). Jag hittade mina förlorade pengar och massa annat.
Vi har tagit massor utav roliga kort, både på oss och på gerbilerna. Vi hade dem lösa i sängen som vanligt och Tara, den enda av dem, har lärt sig ett sött trick. Hon hoppar upp på en, klättrar lodrätt uppför benet och sen upp i handen för att sen hoppa över till byrån. Jättemysigt, förutom att hon blev alldeles för sprallig en gång och hoppade ner på golvet (har bildbevis tyvärr). Kan meddela att hon mår bra ändå!

Har fått världens finaste Zac Efron-kalender av mamma (TACK!) och den pryder nu min vägg :)



(Har förresten märkt att min blogg ser väldigt konstig ut i Firefox.)

Ensam hemma

Har tagit kort, varit ute hos kaninerna, sminkat mig 3 gånger (tänkte ta kort, men nej). Nu lyssnar jag musik. Jonas Brothers, Zac Efron, Matt Prokop, Regina Spektor, Sia och Vanessa Hudgens. Ganska blandat, yes.

Idag är det Idol! Jag vill inte, vill inte. Eftersom att Robin B satt löst förra gången så kanske han gör det den här gången också... Om han åker ut gråter jag ihjäl mig. Sverige röstar så dumt och småtjejerna vill ju ha kvar Johan. Ut med honom säger jag bara! Och kvar med Robin och Kevin! :D
Anniela ska sova här ikväll :)


Svar till Tiindra.

Svar till Tiindra: Ja, jag hörde det ja. Men jag får helt enkelt skriva ut dom i skolan istället :)

Nu ska jag ut till kaninerna sen cykla till skolan! Pusshejs.

Panik

Rapporten ska vara inne i tre exemplar imorgon innan 12.00, och mailad till tre lärare innan klockan 16.00. Jag har panik och andnöd, suck. Har försökt i flera timmar med avsnittet "diskussion/analys" (amanda kan vittna!) och fattar verkligen inte hur man ska göra. Hatar verkligen det här.

Nu ger jag nog upp! Ska ner och borsta tänderna och lägga mig och läsa en liten stund. Harry Potter och De Vises Sten fortfarande, sanningen svider. Känner mig väldigt seg eftersom att alla typ är på sista boken nu ;)

Ligger förövrig i sängen nu, bredvid 5 st marabou's, haha! Kommer inte kunna sova gott inatt, men jag säger godnatt till er iallafall nu!

Godnatt :)

Marabou!

Kolla vad jag (och Amanda ^^) har vunnit! :D


15 st 200gram Marabou Amigo! ;)
Och jag vet att vi har snygga jeans.


Vi hörs sen amigos! :D

Torsdag

Dagen idag har varit rätt så jobbig men ändå ganska kort. Den började med nationellt prov i engelska eller nåt, jag hade helt glömt bort det så jag fick världens chock. Det gick.. sådär. Alla sa att det var skitlätt men det tyckte inte jag iallafall.
Sen idrott. Jag, Kajsa, Kajsa och David gick ner på stan. Kajsa köpte födelsedagspresenter och David bokade klipptid (han sitter nog där precis NU!).

Sen spanska, tråkigt. Vi satt i 50 minuter och bara lyssnade på alla andra typ. Och sist hade vi engelska, där vi skulle fortsätta på rapporterna. Datorerna var helt störda så man fick ingenting gjort!

Nu sitter jag här och lyssnar på Regina Spektors album Begin To Hope. Better, Samson, Fidelity, Hotel song m.fl. Underbara :)


Jättebrusig bild, jag vet.

NU SKA JAG SKRIVA RAPPORTEN! MÅSTE BLI KLAR IKVÄLL, SHIIIT.
xoxo.


Bara en dag kvar på rapporten!

Och jag spyr på det här. Klarar det verkligen inte. Hur ska man kunna analysera om harar? Helt omöjligt...
IG, here I come. Ska stanna kvar i skolan imorgon och skriva så fingrarna brinner!

Har haft gerbilerna på sängen i princip hela dagen. Försökte plugga med dem men nej, omöjligt.
Rätt var det var så hörde jag ett duns.
Jag slog vad om att det var Tara och jag hade rätt. Hon hade hoppat ner från sängbordet (hon mår bra, hon mår bra..)
Så jag har jagat gerbil i typ fem minuter på mitt ostädade golv, haha. Men jag fick tag på henne iallafall och då var utflykten över.

Nu sitter jag på msn och är arg på David, han är ju nästan klar jämfört med mig (pluggis!) och har skrivit så bra så det skulle kunna vara från en riktig artikel eller nåt. Nu ska jag läsa lite sen sova.
Nattinatti.

Ont i magen fortfarande

Åt pizza idag så magvärken blev inte bättre precis.. Men jag ska försöka komma till skolan imorgon. Har väl inget val antar jag, för jag måste lägga in rapporten på en skoldator.
Idag har jag läst Harry Potter (kommit 1/3!), "suttit" vid datorn, suttit vid tv:n och sovit ungefär 1-2 timmar för ungefär en timma sen. Så nu kommer jag inte kunna somna ikväll.. Jag vaknade av att jag gjorde världens läskigaste ljud, jag typ skrek/hostade. Trodde att jag skulle dö! Men här är jag och jag lever :)

Har inte varit ute hos kaninerna så mycket. Jag har bara gett hanen lite pellets, Uzza springer i stora hagen nu och Myra tog jag nyss in. Hon har sprungit i kompostgaller-hagen sedan klockan 9 ungefär och det har snöat under tiden tydligen, så när jag skulle bära henne till buren så var hon jätteblöt stackarn.


Tussilagons Blueberry "Myra", ca. 11 månader. Busigare finns inte!


Uzza, ca 3.5 år. Min mysigaste kanin som alltid ska pussas.


Gerbilerna (Ella och Tara) däremot, har sprungit på min säng i 1.5 timme ungefär. De är såå mysiga och jag kan inte få nog av att bara lyssna på de när de busar omkring. Så jag låg och halvsov och läste medan dom brottades, hoppade, sprang, kröp in i byxbenen, klättrade på kläderna, gömde sig under täcket och hoppade upp på sängbordet. Riktigt mysiga djur, trots allt :)
Bilder kommer sen!

Ganska långt och ovärt inlägg, haha. Fick bli ett "jag-berättar-om-djuren-inlägg". Ha det bra.

Hemma från skolan

Ligger i sängen nu och magen värker. Skönt med en varm dator på den iallafall..
Jag är alltså hemma från skolan. Skulle egentligen vara på Ösby idag och ha hästkunskap + komjölkning. Ska sjukanmäla mig snart, har ringt några gånger men de säger att det är upptaget redan.

Nu ska jag läsa lite Harry Potter igen. Har precis börjar om från första boken, suck! Men.. pusshejs.

Jobbig dag

Har varit med Kajsa, och försökt skriva klart rapporten. Det går inte alls. Hur jäkla svårt som helst och jag hatar att vi har haft så kort tid på oss, jag har liksom inte haft Word på min dator förrän igår...

Nu ska jag fortsätta :( bye!

18 november

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och lyssnar på musik, trots att lillasyster har lagt sig.
Det är sjukt mörkt ute och jag längtar efter sommaren.. Ser att det är is på gatan, jobbigt, det är så jäkla halt att cykla/gå.
Men snart är det jul! Bara 36 dagar kvar. Eller 860 timmar. Eller 51612 minuter. Eller 3096710 sekunder.
Inte långt kvar nu!


En av bilderna jag tog igår. Var tvungen att förminska den och beskära
den för att den skulle kunna läggas upp..

Nu ska jag ut till los conejos! Sov så gott allihop.


A beautiful mess

Har laddat över alla mina låtar från min externa hårddisk så nu har jag massormassormassor! Lycklig.
iTunes är dock överfull och dubbla låtar hela tiden, och det är mindre fräscht.

Måste bara berätta att jag är bäst på att installera grejer. Maha. Imorgon ska jag nog cykla till skolan. Tråkigt för jag älskar att gå hem..
Förresten så älskar jag min klass och dess sjuka humor. Haha, omg. DNV08 i mitt hjärta ;)

Nu ska jag se till Myra, fortsätta lite på rapporten, plugga hästkunskap och plugga español . Pusshejs.

Trött

Kom nyss in från kaninerna. Har varit ute hos de efter skolan. Jag gick hem och det var sjukt halt, höll på att ramla flera gånger!
Kaninerna mådde bra. Uzza fick komma ut och springa (är fortfarande ute), Myra blev borstad, kloklippt och nu är hon ute i hage nr 2 och hanen fick bara lite mat. Han har så stor bur så han klagar nog inte om han inte kommer ut direkt. Bara han har mat så är han lycklig, haha :)

Nu sitter jag och försöker komma på hur man ska installera Word på datorn. Vi har ju rapporten (jäkla tjat om den..) till på fredag och jag har inget skrivprogram på min dator. Men snälla David (förlåt för det jag skrev i förra inlägget, heheh) brände ner Word på skiva så att jag ska kunna skriva. Om det funkar, vill säga :)
Vi ska maila våra rapporter till tre lärare + ge de de utskrivna rapporterna. Jag hatar att min dator inte kan maila bilder eller bifogade filer. Herregud!

Fungerar inte att lägga upp bilder nu.



I skolan

Nu sitter jag i skolan bredvid David som drygar. Haha :)
Vi ska egentligen skriva om ett djur (hare) men det har jag gjort hemma och jag har glömt mitt USB-minne.. Så jag kan inget göra.
Ska vara inlämnat på fredag! Hjäälp.

Nu har jag ingenting intressant att skriva. Ha det gött!

Glosor

Har pluggat glosor ett bra tag nu så nu ska jag sova.
Godnatt underbara :)


Narnia 2

Såg den nyss. Den var inte bra alls. Men jättesorglig i slutet. Jag och Alva sitter nästan och gråter.. Haha. Snyyft.




Lyssnar sönder den här underbara låten som var med i filmen också.
Nu skriker lillasyster att något har svämmat över. Låter inte bra..
Edit: Hon hade glömt badvattnet på, hela badrummet är vattenfyllt. Ojoj.

SNART GOSSIP GIRL!

Två bilder

Jag blir så trött på min dator! Varför fungerar det aldrig att lägga upp fler än två bilder? Det går bara om de är från mobilen..

Jaja. Här har ni två bilder på min teddyvädur Myra. Enjoy!



En lista

5 saker om dig själv:
- jag heter emmy.
- jag älskar mina kaniner mer än något annat.
- jag har tre bästa vänner.
- jag älskar kändisar, speciellt zac efron, matt prokop, nick jonas, penn badgley m.fl.
- jag är egentligen blond.

5 saker du inte kan leva utan:
- mina vänner.
- mina djur.
- musiken.
- mobilen.
- internet.

5 saker du inte tycker om:
- fötter.
- spindlar.
- kött (det är väl okej, men helst inte..)
- läxor.
- muntliga redovisningar.


OH MY GOD, SNÖÖÖ?!

Haha. Kollade nyss bloggkoll och såg de tre nyaste inläggen. Alla tre skrev om snö och hade lagt upp det ungefär samma tid. Haha, häftigt :)

"dagens "herregud!"", "Snö" och "mer snö". Då vet vi det, snö både i Sala och Stockholm.

Jag har varit ute och tagit massor av kort! Ska bildbomba er senare om det går att lägga upp bilder. Nu ska jag nog skriva lite på rapporten. Den ska vara inlämnad på Fredag och jag har paniiiik.


jag har skitont i ena örat nu (är typ känslig mot örhängen).

Snö igen!

Jag vaknade klockan 10.07 idag, kollade ut genom fönstret och såg massa snöflingor falla förbi utanför. Jag blev typ överlycklig för jag älskar när det snöar, förutom om man ska cykla till skolan eller något.

 Nu är det helt vitt ute, underbart. Men det är tyvärr bara blöt-snö och det är ju mindre fräscht. Men ändå, vitt är mysigt och då blir det inte så mörkt och tråkigt på kvällarna.


utsikten från balkongfönstret.

Nu ska jag ut och fotografera kaninerna m.m! Pusshejjjjj.


Mina jeans

.. är så sköna. Älskar dem. Det är ju baggy-jeansen från Gina Tricot, modellen som typ alla har, men det är inte så konstigt eftersom att de både är snygga och sköna :)

Var ju med Anniela igår. Det var jätteroligt. Vi sjöng, dansade, skrattade, kollade på film, målade naglarna (hennes nagellack var inte alls lätt att måla med så vi gick hem till mig och hämtade mitt) och åt godis, iallafall jag.
Och så ska vi kanske beställa sneakers och varsin tröja från USA! :D (Märket eckored.)

Bilder från gårdagen:




Hennes hund är härlig! Ayla.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Idag:




Dagens outfit; myskläder: UCLA-tröja från BikBok, jeans från Gina och hårband från glitter.


Glass

Klockan är ju nästan åtta, redan! Det känns som om jag nyss har vaknat. Men ja, dagen flyger väl förbi när man shoppar.. Pengarna med.
Nu sitter jag och kollar på tråkiga, gamla avsnitt av Simpsons. Inget annat bra på tv så jag ska nog se Pearl Harbor på datorn om jag inte kommer på något annat kul. Önskar att den gick på tv nu, den är ju så jäkla bra!
Jag har nyss pillat lite med bloggdesignen men nu har jag fastnat, varit ute hos Uzza, Myra och hanen och myst och tagit maaassor med kort, som ni får se en annan dag.


Jag hade mina örhängen från cocoo.se idag!



Nej, nu ska jag springa och hämta min Ben & Jerry-glass! Smaken Cholate Fudge Brownie och det är den godaste smaken ever. Har ni inte smakat den? Åk och köp en och ni kommer inte ångra er!

PUSSHEJ

Lite ändringar

Som ni kanske ser så har bloggen ändrats lite. Länkarna syns och vid mouse-over så blir de en aning större.
Jag ska ta tag i att göra resten av designen och en header någon dag ..

Idag åt jag på McDonald's! Jag har egentligen slutat helt och hållet med det men Amanda gav sig inte. Det här var förhoppningsvis sista gången ..

Snart kommer nog Anniela hem och då ska vi träffas och ev. dansa. Vi ska lära oss massa steg och vara allmänt coola, maha. Nu kom mamma och pappa hem. De hade tydligen också varit i Västerås idag (jag åkte ju inte med dom).

Puss och kram.

Lördag

Hej bloggen!

Jag kom nyss hem från Västerås. Var där med Amanda och shoppade lite kläder. Jag köpte en vit tröja, jeansliknande tights, två hårband och baggy-jeans. Välbehövligt må jag säga :)

Jacka: Only, jeans: Cheap Monday, skor: Converse.
  
Tvillingar? Jag t.v. och Amanda t.h.

 
Dagens outfit.


Tröjan är från Gina Tricot, "jeans" från BikBok, skärp från H&M och skor från Din Sko.


Helg!

Äääntligen. Sveriges jobbigaste vecka är över! Byebye komjölkning, idrott (fast det blir ju nästa gång..), mässa, läxor, matte och teknik!

Nu ska jag cykla till Granngården och köpa 10kg kaninmat. Frågan är bara hur jag får hem det ..

Fredag: Köpa kaninmat, vara med världens bästa Anniela.
Lördag: Västerås med Amanda sen vara med Anniela.
Söndag: Pluggapluggapluuugga.

Hade mässa idag igen. Jättejobbigt. Träffade Bill också :) Och mamma hade bakat världens godaste dumlekakor som alla typ vill ha receptet på nu! Haha :)

Gratismode

Jag har nyss blivit medlem på GratisMode. Det innebär att du samlar ihop poäng som du sen kan växla mot presentkort på b.la. H&M, Kicks, Veromoda m.fl.

[Bli medlem via mig]

Mycket läxor

Jag har ganska mycket läxor/prov/övriga uppgifter som måste fixas nu. Det är därför jag inte har skrivit på länge, jag har fullt upp och hinner ändå inte skriva något intressant förutom "plugg, plugg, plugg..".

Därför pluggar jag som en galning nu. Sitter och försöker skriva lite på min rapport. Jag skriver om hare för jag hittade knappt någon fakta om iller. Det finns inte mycket om harar heller, är jag tvungen att säga..
Hästkunskap till imorgon, engelskaläxa till fredag, matteläxa till fredag och rapporten ska vara inne nästa fredag. En ganska slapp vecka, men ändå väldigt stressig.


[bild stulen från mami, copyright by her!]


Vi har öppet hus torsdag-fredag och det ska bli ganska skönt. Roligare än att sitta i skolbänken som man alltid gör ändå.
Ni är jättevälkomna om ni är sugna på att se hur DNV fungerar (ifall att någon 93:a från Sala skulle läsa..).
Och imorgon ska jag mjölka kor till 18.00. Jobbigt, jobbigt. Men rätt så spännande!

Ha det bäst.
xoxo.

Umeå ..

Åker dit ikväll 20.00 och kommer hem på söndag.

:'(

Ösby!

Riktigt seg dag idag. Varit på Ösby som vanligt, varje onsdag. Började med Hästkunskap, fick vara i stallet och klämma och känna på hästarna så att dom var friska. Det var dom.
Sedan blev det lunch och sen dubbellektion i Djurkunskap grund. Vi fick se en jättehemsk film (tyckte jag) om galna kosjukan. Nu vill jag verkligen bli vegetarian ..

Har gosat massor med mina små gerbilflickor. Önskar verkligen att jag hade köpt dom från uppfödare istället för djuraffär, då hade det troligen gått lika bra att tämja dom som med Laila och Diddlina.

Ska plugga engelska (prov imorgon!) och kemi nu. Sen ska jag plugga in några danssteg tror jag ..
PUSS.

Bloggkatastrof

Vet, vet, vet att bloggen verkligen ser hemsk ut. Ska fixa det någon gång! Förlåt.

Den här dagen har varit ganska okej. Förutom djur-rapporten, jag fattar ingenting. Vi ska skriva ca. 3-4 sidor om ett svenskt, vilt djur. Jag skrev om iller men det fanns nästan ingen fakta så jag bytte till hare och det passar ju bra eftersom att jag älskar kaniner och sånt. Tänkte för ovanlighetens skull ta ett annat djur men det gick inte..

Hade slöjd idag också. Anar ni hur jobbigt det är att sticka? Från klockan 12.30 till 15.30. Helt sjukt. Jag slipper iallafall göra klart min stickning, och det var ju tur. Jag gör en halsduk och har inte kommit så långt :)

Idag efter skolan var jag på Wayne's Coffee med Kajsa. Vi drack kaffelatte och åt daimtårta. SÅ NYTTIGT, SÅ GOTT! Blev proppismättis så jag skulle kunnat rulla hela vägen hem. När vi väl var hemma så satt jag på musik på datorn, och pg.a kaffet så var jag helt energifull. Dansade, skrek, sjöng och tjoade. Nu är dock all energi borta, hahah.



Nu ska jag gå iväg och plugga lite kemi (förhoppningsvis, vi ska se hur det går..). Det är så otroligt tråkigt när man vet att man ändå inte får något för all tid man har slösat bort för att plugga.
Min fot har domnat bort så det är dags att resa på sig. Byebye!

Tisdag

Idag har jag skrattat som aldrig förr - åt Kajsa.

Kopierat ur Amandas blogg;

"När vi skulle ta mer (filen är i en sån där mjölkatomat så man sätter tallriken under så kommer filen) så var den nästan slut. Kajsa ropade på mattanten så hon kom och öppnade luckan till atomaten och tryckte ut filen. Men Kajsa höll fortfarande tallriken under mot "knappen" så filen fortfarande kom.
Så Kajsa sa: "Tack. Det räcker. Stopp! Inge mer nu! Sluta!" Då skrek jag: "Ta bort tallriken då! HAHAHAHAHA!" Och Emmy och Emma började oxå skratta som tokar. Jag tror jag inte har haft så roligt på riktigt länge!

Kajsa, jag och Emmy gick mot stan och mötte en mamma och hennes 3-åriga son på cykel. Ungen frågade sin mamma: "Men vad äter en tiger då?" Och mamman svarade:"Tigrar gillar kött. Han brukar äta antiloper." Då började jag och Emmy diskutera, tigrar äter väl inte antiloper? De finns inte i djungeln?
Då kommer Kajsa med sin kommentar: "Såg ni..? Ungen hade inga stödhjul!" Gud så vi skrattade!
Kajsa, du ska veta att du livar upp min våran dag!"

Lilla Vinna

Några av er kanske har hört talas om Vinna, valpen som jag har "tagit hand om" på lovet?
Hon är på foder hos min mormor. En liten labrador. Helt underbar. Hon heter egentligen Sunshine men namnet som ska användas är Vinna och det passar bra. Hon är en riktig vinnare i mina ögon :) Saknar henne.


Vinna somnade i min säng på morgonen (när jag vaknade).

Nu ska jag ut till kaninerna med mat, ljummet vatten och massa kärlek. Sedan ska jag också krypa ner i mitt varma, mysiga täcke - för att sova en alldeles för kort stund. För imorgon, ja, då är det skola igen..

Godnatt kompisar!


Två bilder

Jippiee! Min dator var med på att ladda upp två bilder. Synd bara att jag alltid börjar ifrån dagens datum, har mycket finare bilder sen jag var hos mormor. Jag ska försöka göra en deal med min dator så ska ni få se dom också någon dag :)




Svampis i snön.

All I wanna do..

.. is to be with you, be with youu. There's nothing we can't do. Just wanna be with you, only you.



Ja, jag vet att designen är konstig och jag ska fixa allt så fort jag har tiden och orken till det. Tills dess så får ni stå ut, hoppas att ni klarar det! Det blev tyvärr såhär för att jag gjorde om allt direkt i den här bloggen - utan testblogg alltså.

Idag var det Gossip Girl! Herreguuud vad jag älskar Blairs kläder. Hennes stil är helt.. underbar. Ge mig!
Missade väl sisådär en tredjedel av programmet för att lillasyster skulle sitta och mumla, pappa försökte byta kanal och mamma ville dammsuga.. Så ja, men jag klagar inte.
Jag är glad så länge jag får se Penn (spelar Dan i GG). Underbara snälla ödmjuka man, vill du gifta dig med mig?

Ja, jag vet att jag är besatt av kändisar. Men det är jag. E-M-M-Y.


IIIH!
Matt Prokop & Zac Efron! Vääärldens bästa.

Sista dagen

Sista dagen innan lovet idag då.. Tråkigt och hemskt. Plus att jag är förkyld.
Täppt i näsan, ögonen rinner och jag mår jätteilla. Vill verkligen inte till skolan om jag ska må såhär.

Är jätteglad över att det är snö iallafall. Det är så härligt när det knastrar när man går. Men kallt är det, riktigt, riktigt kallt om man inte har någon riktig vinterjacka (jag!). Jag går fortfarande i min skinnjacka som är alldeles för kort. Herregud. Hjälp mig någon.



Nu önskar man att lovet var fem dagar till. Jag vill hem till mormor och rida barbacka i skogen medan det snöar. Mysigt.

Ska snart plugga lite om jag får veta vad vi ska göra. Mitt papper med alla uppgifter har kommit bort.. Jag som minns att jag la ner den i väskan.

 Vill ha sommar, sol, jordgubbar och bad igen!

HSM3

Var ju på den filmen med Anniela i fredags. Den var rätt så bra. Speciellt Zac och.. Matt.

Det var ju tre nya skådespelare med, varav en av dom heter Matt Prokop (spelade Jimmie "The Rocket" Zara). Justin Martin (spelade Donny Dion) och Jemma McKenzie-Brown (spelade Tiara Gold) är de andra.





Justin Martin, Jemma McKenzie-Brown och Matt Prokop.

Ny design!

Ja, då var det dags. En ny design. Har inte kommit långt alls förutom att jag har bytt header och så, men jag har redan en ny på G så ni behöver inte vänja er vid denna! :)

Uppdaterar senare.


RSS 2.0