Hemma igen!

Äääntligen! Har saknar datorn, djuren och min säng så otroligt mycket. Jag har varit borta så länge så jag har nästan glömt bort hur man gör med bloggen och allt, hah. Pinsaamt.

För er som inte vet vart jag har varit:
Jag har varit på Öland vid ett ställe som heter Långlöt (ligger på östra sidan, typ i mitten). Där har jag bott i en stuga med två rum (?) typ. Ett sovrum med två våningssängar och ett rum med kök, matbord och en till säng.
Det har inte varit så grrrreat precis. Men några meter från stugan är det ett hav :) Jättevarmt vatten och finfin sand, underbart. Mysigt att bada med korna (kvigorna) också (ja, det är kor där. Stugan ligger mitt i en stooor kohage! Men med taggtråd runt hela gården, såklart).

Jag berättar mer sen! Jag har tagit 222 bilder totalt, så ni kommer bli bombade!
Nu ska jag ner och fixa ögonbrynen. Får panik på bloggen och ska fixa den så fort jag kan/orkar.
Saknar Kajsa, Anniela, Jessica, Amanda och många fler.
PUSS OCH KRAM.

Ändrade planer!

Jag åker idag istället. Det här blir sista inlägget på några veckor om jag inte lånar min mosters dator senare..

Men ni får ha det superbra, alla underbara läsare! Hörs sen.
Pusshejdå <333

Tussilagons Blueberry

Här är min lilla prinsessa Myra :) Hon har en rosett i luggen, men den hänger snett..
Hon ser lite sur ut på bilden.. Men visst är hon sötelisötast?



Ojdå

Kan även informera om att jag gick upp en timme senare idag. Stängde av klockan i sömnen igen.. Hur ska det gå när jag börjar skolan då? Hjäälp.

Godmorgon

Hejsvejs! Idag kommer jag packa och fixa massor, jag åker till min mormor imorgon.
Hon har ingen dator. Eller jo, men utan bredband. Så det kommer bli väldigt tyst här i bloggen i.. 1½ vecka eller mer, ungefär.

Jag blir hos mormor söndag till lördag (jag ska sommarjobba), sedan åker jag till Öland med min moster, hennes kille och hennes barn. Vi ska bo i en stuga med mina familj som åker dit tidigare. Alltså, typ.. 7 stycken i en liten stuga utan ström eller någonting. Blä. 8 stycken om Ida skulle med också..

Menmen. På Öland ska jag shoppelishoppa iallafall. Eller i Kalmar, jag vet inte. Och så hoppas jag att jag får hälsa på Louise (min kanin Myras uppfödare).. Synd att inte Myra får följa med.

(Svar till tiindra: Jag har sparat i det formatet, tack ändå. Och det där du frågade om har jag tyvärr ingen aning om.. Hoppas att det löser sig.)

Men nu ska jag packa ihop gerbilerna och sedan ut till kaninerna och städa transportburarna! Pusshejsss.


00:37

Nu ska jag ut och natta kaninerna (kommer bli jobbigt eftersom att dom är ute i hagarna i mörkret och leker mer än gärna kurragömma med mig..) och sedan ska jag lyssna på min iPod och rita lite tills jag får lust att sova. Så är det varje natt. Teckna och musik, love it.

Nu sätter jag väckarklockan på 10.30. Får se om jag orkar gå upp så tidigt. Försökte gå upp samma tid imorse men stängde tydligen av väckarklockan i sömnen? Det kommer jag inte ihåg i alla fall. Så min kära mammut kom och väckte mig kvart över elva, 11.15 med andra ord (siffror ^^).  I vanliga fall brukar jag gå upp runt tolv/halv ett.. Men nu är det slut med det (mamma/mammut, om du ser detta, glöm vad jag skrev!).

Nu har mitt högra ben somnat. Intressant och bra. Men iallafall, det är dags att röra på sig nu. Ut i mörka natten, helt själv. Läskigt men sant, tihi.
Aya, godnatt alla (få) läsare. Pussss.


Varför?

Varför fungerar det inte att ladda upp bilder? Varken här eller på bilddagboken, jag blir så sur .. Har förminskat bilderna jättemycket men det fungerar ändå inte. Grr.

Imorgon ska jag sola, om det blir fint väder, sedan ska jag vara med Anniela. Det var tänkt att jag, Jessica, Cecilia, Matilda och Clara skulle träffas, men det blev inte så. Jessica och Clara har typ ingen skjuts.

Jag och Jessica skulle egentligen träffats i början av sommaren redan. Och nu är sommaren snart slut och vi har fortfarande bara träffats en gång..
Hon drar till sälen på söndag och kommer hem på lördag, då jag drar till Öland och kommer hem på tisdagen ungefär. Så vi kommer inte träffas på ett bra tag..
Varför ? :(

Saknar dig Jessica-pessica!

Mina kaniner ..

.. är det bästa jag har. Det finns inget bättre än att få en godmorgonpuss på näsan, eller att få mysa och trycka ner ansiktet i en fluffig päls så det kittlar i näsborrarna. Eller att se hur kaninerna hoppar upp mot gallret på morgonen när dom hör din röst, eller när dom gör glädjeskutt i hagen och springer till dig med massa bus i ögonen. Det är kärlek!

Bilder kommer sen, datorn krånglar just nu ..





Idag har jag käkelikäkat på Akropolis i Sala. Typ världens bästa restaurang! Maten är jättegod. Jag tog "Filé Black & White" med pommes frites/klyftpotatis och en stor Coca Cola. Som vanligt! :) Men det är så gotteligottigt så jag kan aldrig välja något annat.

Ville bara säga det. Ett onödigt inlägg till, mahah.

Får panik!

Jag får paniiik på designen. Det blir inte som jag vill :( Bara så att ni vet ..
Menmen. Nu ska jag gå ifrån datorn ett tag och gå ut till Myra och Uzza istället.

Pusshejs.

Svar till tiindra

Tiindra:
"Härligt att du har skaffat en blogg...Det är kul!
Då kanske man får fråga dig om designfrågor på bloggen???? Själv är jag inte så haj på det....
Bra med kreativa ungdomar....."

Ja, visst är det kul! :) Ja, självklart får du det. Men jag är inte heller så haj på det .. du ser ju hur min blogg ser ut, lite missbildad men det får duga.
Du kan antingen maila mig ([email protected]) eller skriva direkt i bloggen om du skulle ha några frågor så svarar jag om jag kan. Allt jag har fixat på min blogg har jag lärt mig ifrån www.designadinblogg.se.

Ha det bra.
Emmy.

Jag saknar ..

.. Kajsa Lindström. Hon är och vandrar i fjällen. Fast nu ligger hon väl och sover på en knölig mark i ett iskallt tält. Stackarn.
.. Anniela Hansson. Hon bor ju typ granne med mig, men ändå. Jag har varit rätt så upptagen i några dagar nu och hinner inte träffa henne :(
.. Jessica Fredriksson. Har bara träffat henne en gång men hon betyder så otroligt mycket. Hoppas att det blir kaninträff snart!

NU ska jag sova. Nattinatti.

70% mörk choklad

Sitter här vid datorn med en 70% chokladkaka i handen. Fast hälften är i min mage redan. Jag älskar choklad. Mums.

Idag har jag träffat la farmor. Länge sen! Det var trevlans. Åt pasta med kycklinggrejs på Café Silver. Och sedan gick vi in på Lindex och så såg jag Cecilia och Matilda från kif :) Det var riktigt coolt faktiskt! Synd att jag inte sa hej ..

Nu ska jag ner och tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen och lyssna på iPoden. Imorgon ska jag upp tidigt (kvart över elva, haha!).

Puss och godnatt.

Ny blogg

Hejsansvejsan. Nu har jag fixat lite med bloggen, ändrat färger och bytt ut headern.
Resultatet blev, eh .. inte så bra. Men det får duga tills jag orkar fixa nytt.

Nu ska jag ut till los kaninos! Puss på er.

RSS 2.0