PointShop

Bli medlem här så kan du tjäna ihop poäng till olika saker, gratis: PointShop.

Nu ska jag plugga! Vi hörs senare, ha det bäst!

Godnatt

Ni får ett tidigt godnatt ikväll :) Ska inte sitta vid datorn något mer.

Svar till David: Tala för dig själv! Haha.
Godnatt!


Zac!

OMG. Zac Efron och Vanessa Hudgens är i Stockholm nu. VILL DIT!


z a c z a c z a c z a c z a c

Ny header

Har bytt min tillfälliga header till en ny tillfällig. Stod verkligen inte ut med den förra så jag fixade en ny (på typ 3 minuter, haha!).

Nu vet ni det.

Underbart väder

Det är underbart väder ute idag, soligt och så. Men blåser helt sjukt mycket - ville bara säga det.
Har inte gjort så mycket idag förutom att plugga då. Och kollade nyss på klockan, herregud! 15.08 redan?
Jag har antagligen pluggat väldigt länge men inte fått in något i huvudet än. Men det löser sig.

Svenskaläxan är 100% klar. Helt klar. Finito. Eller ja, jag slarvläste några sidor men fattar nog ändå! Så jag har läst ut halva Flugornas Herre på en "dag", inte illa! Nu ska jag slänga den åt sidan och fortsätta med biologin. Sedan spanskan (som jag inte fattar någonting av!). Vi ska redovisa någonting på tisdag inför klassen ..

Saknar Anniela. Träffas inte så ofta men när vi väl gör det så har vi skitkul! :)
puss.

Söndag

Godmorgon godmorgon. Vaknade 10 eller halv 11 idag och låg och pluggade biologi ett tag.
Släppte sen ut kaninerna i hagarna, fixade frukost och nu sitter jag här och kollar bloggkoll och lyssnar på när Ella och Tara (mina gerbiler, ökenråttor) tuggar på kartong. Livliga till tusen och det låter snarare som att dom kastar sten mot glasväggarna i akvariumet eller något.

Ha det bra idag! Idag ska jag plugga biologi, svenska och spanska. Blä.

Monster och bilar

Är med Anniela. Vi sjunger och dansar, läser böker och är livliga till tusen.
Vi letar som tokar efter T-shirtar och mjukisbyxor som vi kan skriva eget tryck på. När vi väl har hittat och fått hem det så ska vi starta en liten klubb, som ni förhoppningsvis får se mer av :)
Inget riktigt planerat än, men vi vet på ett ungefär hur det blir, och det kommer bli grymt roligt. Men nu tänker jag inte avslöja något mer. Shhh ..

Har ett myggben på handen tänkte jag skriva, men menar ett myggbett. Det kliar så fruktansvärt och mer intressant samtalsämne hittar jag inte.



Var ensam hemma en stund idag. Det blåste sjukt mycket och jag var typ livrädd. Så jag loggade in på msn. Sedan ringde telefonen och jag sprang för att svara. Det var grannen som undrade om jag ville gå ut med deras hund. "Visst" svarade jag, men kollade ut i mörkret och tvekade. Men självklart, vad gör man inte för hunden?
Gick till datorn för att stänga ner msn, men då hade internet brutits och det enda jag såg var en kontakt som hade skrivit "jag ser dig" (hon hade skämtat, men hon hann inte skriva det!). Snacka om att få en klump i magen. Gick ut genom rummet och då smällde högtalarna till så jag sprang det snabbaste jag kunde till grannen.
Låste upp, hämtade hunden och gick ut. Voffen var glad men ställde sig sen och kollade mot några mörka träd, svansen mellan benen typ och sprang in igen! Jag fick panik, hämtade två köttbullar från kylen och lockade ut lilla voff. 
Sen gick hunden in i allafall, och jag låste och gick hem. Sen på vägen kändes det som om någon gick bredvid och fick ÄNNU mer panik.

Sen sprang jag in, sen sprang jag ut för att möta Anniela som skulle komma. Men DÅ kom det en asläskig bil som körde förbi, sen stannade den och jag tog upp mobilen och låtsades prata. Och då backade den mot mig men backade förbi och ut genom cykelbanan (haha!). Då kom Anniela.

Tror inte att någon orkade läsa men ändå! Nu sitter jag och redigerar bilder på Nick och Anniela läser högt ur min engelskabok. Och min rum är så blankt och rent så det svider i ögonen. Det kan väl ändå inte vara nyttigt? Jag föredrar när det ligger grejer överallt, då behöver man inte vara rädd för att ramla och göra illa sig på golvet eller nåt. Då är det ALLTID något som dämpar fallet.
puss.

Nick & Joe

Eller hur Anniela? :)


Två av tre Jonas-brothers.


Städat

Har städat som en tok idag.

Emmy's dammråttsuppfödning! Jag föder upp dammråttor i olika färger, speciellt inriktad på den vanliga viltdamm-färgen men även andra kan förekomma.
Mina dammråttor har underbart temperament och jag avlar inte på individer som visat aggressivt betéende.
Mina underbaringar har aldrig bitit någon, dom är väldigt lugna och vänliga av sig. Ge dom en lekkamrat så är dom oftast tysta och nöjda.
Är du sugen på en vän för livet? Kontakta mig snarast!
(Obs! Dom kan föröka sig riktigt snabbt!)

Tyvärr så måste jag meddela att aveln är nedlagd för tillfället, men jag är övertygad om att Emmy's uppfödning kommer igång snart igen, när jag har skaffat nya avelsdjur. Ungar kan förbokas, leverans är inga problem.


 Haha.. Humor á la Emmy. Ja, inga kommentarer. Ha det bäst, kära vänner, ha det bäst .. :)

Kaffelatte

Gick upp klockan tio idag för att se live-versionen av Jonas Brothers i London.

Sedan Gallerian (igen!) med Anniela. Vi gick igenom allt på ca. 5 minuter (Anniela, vi gick aldrig in i någon affär ju .. Eller jo, Expert bara!). Sedan stod vi och bråkade i typ hundra år för jag ville ha kaffelatte idag igen och hon ville ha spån till sin kanin.

Det slutade med att vi gick in och köpte kaffelatte med vit chokladsmak. Det godaste jag någonsin har smakat, jag lovar!
Nu letar jag som en tok efter T-shirtar och mjukisbyxor på internet. Jag och Anniela ska kanske beställa och ha det till en sak, som förblir hemligt ett tag. Tihi.
H A  D E T  B R A.

 

Shopping

Det var kanske att ta i. Har köpt smink och ett par skor, och en kaffelatte.

Nu ska jag sova! Godnatt!



i n t e   s å   b r a   b i l d,   m e n   d e t    s y n s   a t t   d e t   ä r   h ö s t   i a l l f a l l.

Kajsa

Kajsa har också skaffat blogg! Kika in här vettja: klicka här!



Helt galet. Hon försöker få mig att byta till en annan sak. Men jag vet inte hur jag ska göra .. Det var bara det jag ville säga. Puss.

Heroes

Väl använda rubriker, jag vet! Haha. Men såg Heroes idag. Är inte på topphumör precis .. hänt lite saker som jag inte tänker dela med mig av. Nu ska jag msn:a ett tag, sen sova! Har sovmorgon till 10.35 imorgon och det är riktigt härligt.

Svar till "Anonym" (som råkar vara min mamma): Du behöver inte vara anonym! :)

PUSS&GODNATT.


Sala Torg

Hej! Jag kom nyss hem från Gallerian (ohja, i SALA!). Inte så otroligt mycket att skryta med men finns absolut så många affärer att jag överlever, ett tag iallafall!
Jag var med Amanda och Kajsa, och gick sedan för att träffa Anniela som praktiserar på en affär där, eller något. Innan jag åkte dit sprang jag runt med min älskade kamera och fotade smått och gott. Resultaten får ni kanske se sen om blogg.se inte bråkar med mig (edit; fungerar inte!).

Borde inte (läs; får inte) sitta vid datorn egentligen. Ska plugga stenhårt inför morgondagens alla läxor! Det säger Amanda att jag ska göra iallafall. Eller ja, hon sa att jag inte skulle starta datorn. HERREGUD!? Det är ju som att påstå att man klarar sig bättre utan mat, eller nåt.

Jag kan inte plugga utan min underbara musik med mina underbara högtalare.
Dom är på vissa morgonar (heter det så?) annars har jag Barbro med mig (minns ni vem det var? IPOD!), sen direkt när jag kommer hem myser jag med och rastar kaninerna ett tag och sen går jag in, startar datorn, startar musiken och pluggar. Musiken är på till klockan 9 ungefär, för då ska syster sova.
Tror ni mig inte kan ni alltid fråga min mor, hon är nog inte så glad, hah.

Pusspuss.

Inte Heroes

Det var inte alls Heroes idag. Tråkigt men bra, får mer tid till annat.

Snart ska jag ut till kaninerna och säga godnatt! Nu sitter jag på msn och degar. Är inte peppad för idrotten imorgon (och ja, det här tjatet kommer ni få höra every onsdag).

Och varje onsdag i en månad nu ska vi ha "praktik" på bondskolan, eller vad man säger. Vi ska iallafall vara där innan 8, en dag halv 8, en dag 7 och en dag klockan 5 på morgonen (och sluta kl. 18!). OH MY GOD.

bye.

Heroes

Snart är det Heroes, om exakt en timme! Nu sitter jag och stickar (haha, läxa typ) och kollar på gamla avsnitt av Gossip Girl. Har sett tre stycken idag. Nice.

Och jag vet att min iPod har världens finaste namn ;) Barbro är min ögonsten, min käraste ägodel, förutom kaninerna, kameran, mobilen och datorn. Hihi.

Ha det bäst!

Godmorgon

Snart ska jag iväg till buss-stationen för att åka till skolan, vara där ett tag och göra ett prov och lite mer, sen hem och cykla till ksk för det är "miljödag" idag. Tjoho.

Men först ska jag ladda Barbro (min iPod! hah) och föna håret ..
Bye!

Fotosugen

Är grymt sugen på att fotografera. Efter skolan är jag alltid så trött och ingen fantasi alls, men när alla lägger sig och sover, ja, då vaknar min hjärna! Synd bara att min kamera ska låta så mycket. Men jag älskar den ändå.

Har pluggat rätt så bra idag.
Nu ska jag lägga mig och läsa Flugornas Herre och lyssna på musiiik!
Blir mycket mer spännande nu när Kajsa redan har avslöjat lite om boken, right? Och jag är seriös. Den verkar iallafall lite roligare nu än innan. Men den är fortfarande så tråkig så det svider i ögonen ..
Godnatt bloggen.

(svarar på två kommentarer nedan)




Svar till Tiindra:
"Det där blev väl bra...din design..
Tycker du har varit jätteduktig!!!!. "

Svar: Tack så jättemycket! :)

Svar till Amanda:
"Lycka till då!" eller något liknande.

Svar: Jag tänker inte säga t-ordet för det ger otur, men yeah säger jag bara. Puss på dig sötnöt.


Kajsa

Var med Kajsa idag. Hade ingen cykel så hon skjutsade hem mig, på pakethållaren. Bekvämt och bra!
Blev gaanska vingligt och så, men efter ett tag fick hon balans och ägde på cykelbanan. Tills vi åkte förbi en pizzeria och den mest ljuvliga lukten spred sig och in genom näsborrarna.
Och ni vet hur Kajsa blir när någon nämner "mat"? Haha, skoja. Men vi är lika matgalna båda två, typ. Jag tackar inte nej till pizza iallafall.
Men nu till saken, hon började vingla igen, höll på att köra ut på vägen, vinglade lite till, fick balans, jag fastnade med en fot i en parkbänk och skrek till, Kajsa blev rädd och började vingla igen. Jag är so lucky att jag lever efter den galna turen hem.

Och jag är so lucky att jag har henne, vem skulle annars förgylla min vardag med fötter (har fotfobi), rapar, galna skämt m.m. Och hon är inte så äcklig som hon låter, haha! Hon är bäst.

Fast skulle vara more lucky ifall alla läxor försvann. Har nästan gjort klart spanskauppsatsen, bara fyra saker kvar nu då (glömde skriva upp biologiläxan till tisdag, herrregud ..).

Nu ska jag publicera det här, sen lyssna på musik och efter det plugga igen! Önska mig lycka till.
Puss på er.

Godmorgon

Godmorgon, mina vänner, eller ska jag säga godkväll?

Jobbig skoldag idag. Vääldigt jobbig plus att det var skolfoto, jag stod typ och surade på ett av dom men på det andra så skrattade jag som en galning, hoppas INTE att dom väljer det iallfall! Herregud, hela skolan ska se det ju ..

Nu ska jag göra lite läxor:
- Spanskauppsats till tisdag.
- Spanskaläxa, ska tydligen läsa nånting och kunna glosor?
- Läsa en artikel, på spanska, som vi senare ska läsa upp inför klassen eller nåt.
 
Spanska, spanska, spanska. QUÈ?

Klar

HEEY!

Jag är klar med matten nu, äntligen! Nu är det bara spanskan, hästkunskapen och resten kvar, som inte är till imorgon, tack och lov ..

Har suttit och nästan brytit ihop ett tag, men tog en dusch och då kändes allt bättre. Fattar inte allt, men nästan 50%, hah!
Det får gå hur det går helt enkelt. Jag orkar inte må dåligt för ett äckligt prov.
Men jag har fortfarande kläderna kvar! Vad ska jag ha på mig!? Jag har en gaanska stark känsla av att jag kommer få en stressig morgon imorgon.

Nu ska jag lyssna sönder några låtar och sen ut till los conejos!
hejsansvejsan


Stressigt

Har ju skolfoto imorgon men ingenting att ha på mig! Vet inte vad som är bra eller så .. hjäälp.

Och ett matteprov också! Jag fattar typ ingenting så stackars Amanda har fått sitta och hjälpa mig genom msn hela dagen, haha. Men jag har än så länge bara kommit hälften så långt än vad jag borde .. Så, ja, vi får se hur det går.



Jag hatar skolfotografering.

Lovebug

En otroligt fyndig rubrik á la Emmy. Valde den för att det är typ den finaste låten som finns. Love.

Nu åkte mamma iväg en stund och alla vet väl vad det betyder? Att jag kan sjunga ostört! Så håll för öronen, mina vänner, för jag älskar att sjunga och gör det så fort jag bara kan!

"Called you for the first time yesterday
Finally found the missing part of me
Felt so close but you were far away
Left me without anything to say

Now I'm speechless
Over the edge
I'm just breathless
I never thought that I'd catch this
Lovebug again

Hopeless
Head over heels in the moment
I never thought that I'd get hit
By this lovebug again

I can't get your smile out of my mind
(I can't get you out of my mind)
I think about your eyes all the time
You're beautiful but you don't even try
(You don't even, don't even try)
Modesty is just so hard to find

Now I'm speechless
Over the edge
I'm just breathless
I never thought that I'd catch this
Lovebug again

Hopeless
Head over heels in the moment
I never thought that I'd get hit
By this lovebug again

Kissed her for the first time yesterday
Everything I wished that it would be
Suddenly I forgot how to speak
Hopeless, breathless, baby, can't you see"

Ny design!

Som ni kanske har sett så har jag fixat lite med designen. Resultatet? Hm, inte det bästa.
Det är bara en tillfällig design tills jag får ork/lust att göra en FIN. Den här blev vääldigt stökig och konstig. Jag har inget huvud t.ex? Herregud. Och det är massa andra småsaker som jag stör mig på. MÅNGA!

Men iallafall, tacka Amanda! Det var hon som gjorde så att jag orkade ;)

Och jag är inte klar på långa vägar! Hoppas att ni överlever, annars får ni varna mig så KÖPER jag en design istället. Jag suger på sånt här, hahah.

xoxo.


Musik

Jag sitter klistrad i ett jobbigt läge nu. Riktigt jobbigt - min iPod och jag bråkar!
Jag har ju typ 164 låtar på min iPod och ingen av dom låtarna finns på min dator .. Men på min dator finns däremot ungefär 50 låtar som jag vill lägga i iPoden. Men gör man det försvinner alla andra .. Suck.

Ska försöka lösa det! Vet inte hur, menmen.



Har varit ute hos kaninerna, varit på Sala-marknaden och umgåtts med Anniela. Mys. Nu ska jag fixa iPoden sen plugg, och sen Anniela igen, förhoppningsvis!

Har även fått Amanda att skaffa blogg, kika in där vettja; Här är hennes blogg.
Vad ska ni göra ikväll/imorgon ? :)

Design

Har börjat pilla lite på en ny design, inget som kommer bli klart än! Men ni vet iallafall att det är på gång ..

Idag ska jag fika på stan med Kajsa, Amanda och Sara. Senare på dagen blir det marknad med Anniela!
Långa och värda inlägg, jag vet, haha. Men jag är inte sugen på att blogga när den ser ut som den gör ..
Ha det bäst!
puss.

Svar till Feliciaa

Feliciaa skrev: "plugga hästens delar? går du på ridning? ;O"

Svar:
Nej, jag är noll procent hästintresserad men på min linje har vi hästkunskap (värsta ämnet!) så jag blir tvungen att ta tjuren vid hornen och läsa om detta äckliga djur (skoja bara! såå äckliga är dom inte, bara väldigt stora och läskiga. Föredrar kaniner!).

Så ja, det är därför :-)

Nu ska jag kaanske göra lite bloggdesign. Men först ska jag lyssna sönder JB!
puss

Jag blundar

så jag ser inte vad jag skriver. Nu öppnade jag ögonen. Intressant!
Det jag ville komma fram till; jag är sjuukt trött, men det är så tråkigt att sova! Sitter bara här och hänger och ska snart plugga på hästens delar och sånt.

TRÅK.

Aja, ska smsa lite och sen sova. Kanske!
P u s s p u s s p u s s  p u s s p u s s p u s s.

Vila i frid.

(kopierat från min bilddagbok)

Idag hittade mormor min älskade Tuttan, död i hagen.

För er som inte vet; Tuttan var den finaste hästen som fanns. Alltid snäll och den enda hästen jag fastnade speciellt för. Hon har funnits där i hela mitt liv, lite överallt hos mina släktingar, men dom senaste åren har hon bott hemma hos mormor med sin son, Pontus.
Vem ska jag nu gå ut och gå med på somrarna? Promenera i skogen och tvätta. Vem ska nu springa bakom när vi kör Pontus med kärran. Vem? Ingen kan ersätta henne.

Vet inte vad jag ska göra nu när du är borta. Kommer ta alldeles för lång tid innan jag vågar kolla åt din box. Alla minnen, allting. Som när du sov på Alva i boxen, när du rymde när jag och Kajsa var ute och gick med er, och när vi duschade dig utomhus. Och ingen kommer gå runt i trädgården på kvällarna.

Jag gråter nästan bara jag skriver det här... Fick inte ens säga hejdå. Har inte sett dig på flera veckor. Vi hann aldrig tillbringa den här sommaren med er. Varför just nu?

VILA I FRID MIN ÄLSKLING. DU FINNS FÖRALLTID I MITT HJÄRTA.



TUTTAN (blev ungefär 37 år).

- jag saknar dig.


Heroes!

Nu är det Heroes and I love it.
Sitter i vardagsrummet med laptopen i knät medan min familj springer runt och tar kort på mig. Vääldigt intressant att man har datorn i knät tydligen? Herregud...

Snart ska jag ut och flyga tänkte jag säga, men det ska jag då inte. Snart ska jag gå ut till kaninerna och mysa.
Men nu ska jag bara slappa vid tv/dator.

Pusshejs!


Trött

Idag är jag tröttare än tröttast. Orkar inte skriva mer, hah.

Puss.


Svar till david:

Hittade mobilgrejen och har installerat det, men tack ändå.
Btw, är det du i min klass eller en annan ?

Orkar inte

Jag orkar inte fixa någon ny design nu - förlåt!

Och jag är rejält trött på min dator. Min webcam går tydligen inte att installera om och programmet som behövs till min mobil är borta. Drygt.

Och nu regnar det. Har regnat hela dagen. Ska snart ut och säga godnatt till kaninerna!
xoxo.

Måndagsbarn

Det är den bästa låten som finns just nu. Love it.

Jag sitter här och käkar "Cheez cruncherz", ostbågs-liknande saker fast dom här är raka. Gillar inte vanliga ostbågar men dom här är godeligoda.

Försökte fixa designen idag men det gick inte... Får inte in den i bloggen på något bra sätt. Shiiit.
Så ni får försöka överleva med den här fula saken...

Pusssss.

Nagellack och tvtittande

Sitter här medan min bästa väninna Kajsa läser en gammal tidning. Vi har nyss målat naglarna, hennes blev orangea och mina blev röda, som vanligt. Älskar rött!
Vi har kollat på simpsons, family guy och 2½ men.
Kajsa ska nog hem snart antar jag, eftersom att hennes pappa just frågade om han skulle hämta henne. Och ett sånt erbjudande tackar man inte nej till, jag menar, vem orkar cykla såhär sent ända upp till Styrars?

Nu ska jag fixa lite. Orkar inte göra någon design än..
Lite onödig uppdatering bara.
Godnatt!

DATOOOR!

Den funkar! JAAA. Allt förutom mitt mellanslag som hänger löst och inte funkar bra :( Drygt.
Imorgon eller på fredag ska jag lägga in alla bilderna från kameran, och påbörja min nya bloggdesign. Sedan blir ni inte av med mig ^^

YAY. Nu fungerar mellanslaget för ett tag.
Och idrott imorgon. Vill inteee :'(
Pusshejs ..

Trött

Jag är trött på skolan + att jag drunknar i läxor.

Det här är vad jag skulle behöva nu:
En BJ-kanin,
eller en teddyvädur,
eller en sphynxkatt,
eller en cornish rex,
eller en toypudel,
en dator (får min imorgon!!!!!!!!!!!!! GLÄDJE <3)
och en B&J-glass.

Då skulle jag inte ens komma på tanken att klaga på skolan :-)



Och ett stort förlåt för att jag skriver så ointressanta och totalt meningslösa inlägg. Men jag saknar att låta fingrarna glida över tangenterna, och jag har inget vettigt att skriva. Så ni får överleva.
Det blir andra bullar när datorn kommer! Om den är klar då..

Idag har jag pluggelipluggat och varit ute hos los conejos. Pluggat ute, med kaninerna faktiskt. Mys.
Ska nog bege mig till Granngården snart och köpa några kompostgaller för farmorspengen. Onödigt tycker vissa, men jag gillar't.
Och idag har jag inte gjort så mycket mer. Fixat med en rolig sida som jag har blivit helt besatt av, misstolka inte :-P
Käkiläkat lite panpizza också.

Och nu ser jag att jag bara har skrivit saker rakt av, ser ut som en jordbävning i Los Angeles eller nåt (hjälpte syrran med läxorna och det handlade om det). Hoppas att ni överlever...
Nu ska jag läsa igenom kemin lite, eller så läser jag min Gossip Girl-bok istället. Gissa vad jag helst vill? Hah.
Puss&Kram,skumbanan. See ya in school 2morrow. Om jag orkar släpa mig dit, har inte så mycket till val..

RSS 2.0